Медвин мій єдиний
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Як можна провести швидку ліквідаці?
a_sovДата: Вівторок, 15.10.2024, 08:42 | Повідомлення # 1
Користувач
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Хто стикався з процесом швидкої ліквідації підприємства? Цікавить, наскільки це реально зробити в короткі терміни без зайвої паперової тяганини? Можливо, є перевірені компанії, які спеціалізуються на цьому? Боюсь потрапити на шахраїв, тому буду вдячний за ваші поради.

HzBoyДата: Вівторок, 15.10.2024, 08:42 | Повідомлення # 2
Активіст
Я стикався з такою ситуацією. Закрити підприємство швидко дійсно можна, але без паперової тяганини не обходиться. Потрібно перевірити всі документи, особливо податкові, щоб не виникло проблем в останній момент. Якщо звернутися до фахівців, це може зекономити час, але все одно частина роботи буде залежати від вас.

kirilzhilenko80Дата: Вівторок, 15.10.2024, 08:43 | Повідомлення # 3
Користувач
Реально закрити підприємство за короткий термін, але все залежить від початкового стану вашого бізнесу. Якщо є борги або неврегульовані питання з податковою, це може затягнутися, тому краще все перевірити заздалегідь.

menigorekДата: Вівторок, 15.10.2024, 08:44 | Повідомлення # 4
Користувач
Цитата kirilzhilenko80 ()
Реально закрити підприємство за короткий термін, але все залежить від початкового стану вашого бізнесу. Якщо є борги або неврегульовані питання з податковою, це може затягнутися, тому краще все перевірити заздалегідь.

Недавно ліквідував своє підприємство і скажу чесно, хвилювався через всю цю бюрократію. Шукав варіанти, де можна все зробити швидко і без зайвих проблем. Натрапив на компанію, яка надає послуги швидкої ліквідації https://deju.com.ua/ua/likvidaciya-pidpriyemstv/ekspres-likvidaciya/ і вирішив спробувати. Після першої розмови стало зрозуміло, що хлопці добре знають свою справу.
У мене були певні сумніви через швидкість ліквідації — багато хто обіцяє закрити справу за кілька днів, але це виглядає нереально. Проте тут справді все відбулося швидко — за кілька днів підготували всі документи, передали до відповідних органів, і мою компанію ліквідували. Ніякої тяганини, біганини чи паперової мороки. Якщо комусь потрібно закрити бізнес, без зайвих нервів — раджу звернутися сюди.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz