Терасна дошка
|
|
malyga26nastya1 | Дата: Середа, 18.12.2024, 20:09 | Повідомлення # 1 |
Користувач
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Компанія WOODMART https://woodmart.ua/ua/ це зразок професіоналізму. Замовляли у них терасну дошку, і якість була на висоті. Приємно здивувало швидке оформлення замовлення і доставка. Дошки зручні в монтажі, тераса виглядає просто неймовірно. Дуже вдячні за вашу роботу!
|
|
| |
Levchenko | Дата: Четвер, 27.02.2025, 15:56 | Повідомлення # 2 |
 Почесний користувач
| Підкажіть, будь ласка, де можна замовити терасну дошку, яка не боїться вологи, не вигорає на сонці й має естетичний вигляд? Бажано, щоб був вибір кольорів і текстур, а також можливість доставки.
|
|
| |
pechkin-1978 | Дата: П`ятниця, 28.02.2025, 13:30 | Повідомлення # 3 |
 Користувач
| Я завжди вважав, що ремонт – це справа нескінченна. Тільки-но зробиш одну річ, як одразу виникає бажання оновити ще щось. Цього разу дійшла черга до тераси, і я вирішив замовити терасну дошку. Довго обирав матеріал, адже хотілося, щоб було і міцно, і гарно. Врешті зупинився на тому, щоб купити термооброблену терасну дошку за посиланням оформив замовлення онлайн, і вже за кілька днів дошки привезли прямо на ділянку. Монтаж виявився простішим, ніж я думав, і результат перевершив очікування. З того часу у мене стильна та довговічна тераса, де приємно відпочивати після робочого дня.
|
|
| |