Медвин мій єдиний
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Накрутка лайків для відео на Ютуб!
a_sovДата: Понеділок, 23.12.2024, 08:59 | Повідомлення # 1
Заслужений активіст
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Привіт усім! Хтось замовляв накрутку лайків для відео на Ютуб? Чи реально це допомагає підняти відео в рекомендаціях, чи це просто витрачені гроші? Цікавлять реальні кейси.

HzBoyДата: Понеділок, 23.12.2024, 08:59 | Повідомлення # 2
Почесний користувач
Привіт! Замовляв лайки кілька разів. З одного боку, це трохи піднімало відео в пошуку, але без природного перегляду вони швидко втрачали позиції. На мою думку, це працює тільки як тимчасовий метод для нових каналів, щоб привернути увагу.

kirilzhilenko80Дата: Понеділок, 23.12.2024, 08:59 | Повідомлення # 3
Почесний користувач
Мені здається, накрутка лайків — це гра в рулетку. Один раз допомогло потрапити в рекомендації, а інший — взагалі без результату. Думаю, тут більше залежить від тематики відео та загального алгоритму, ніж від кількості лайків.

menigorekДата: Понеділок, 23.12.2024, 09:01 | Повідомлення # 4
Активіст
Цитата kirilzhilenko80 ()
Мені здається, накрутка лайків — це гра в рулетку. Один раз допомогло потрапити в рекомендації, а інший — взагалі без результату. Думаю, тут більше залежить від тематики відео та загального алгоритму, ніж від кількості лайків.
Раніше я недооцінював важливість лайків на YouTube. Думав, головне – зняти гарне відео, і воно саме знайде глядача. Але алгоритми YouTube не працюють без підтримки активності. Після кількох невдалих спроб отримати органічні лайки я вирішив звернутися до SMMBoost.
Замовив послугу лайки ютуб https://smmboost.com.ua/youtube/ і це стало поворотним моментом. Відео, які раніше мали по кілька десятків лайків, тепер отримують сотні, а деякі – навіть тисячі. Алгоритм почав працювати на мене: мої ролики з’являються в рекомендаціях, збільшилась кількість переглядів, підписників. Зараз кожне нове відео просуваю з їх допомогою, і результат завжди перевершує очікування.

LevchenkoДата: Середа, 22.01.2025, 16:39 | Повідомлення # 5
Почесний користувач
Снимаю видео для канала, но лайков слишком мало. Что мне нужно делать, чтобы накрутить лайки на YouTube без риска получить блокировку? У кого есть опыт в этом?

pechkin-1978Дата: Четвер, 23.01.2025, 09:15 | Повідомлення # 6
Користувач
Я давно увлекаюсь созданием контента на YouTube, но с каждым годом конкуренция становится всё жестче. Нужно делать что-то особенное, чтобы выделиться на фоне других. Поэтому решил, что небольшая помощь в продвижении не помешает. Смог накрутить лайки в ютуб тут и был приятно удивлён результатом. Всё прошло быстро, лайки начали появляться буквально через несколько минут. Это дало моим роликам больше видимости, а значит, они начали собирать новую аудиторию. Мне нравится, что я могу усилить эффект от работы, которая и так вложена с душой.

anfrolov0505Дата: Вівторок, 01.04.2025, 07:53 | Повідомлення # 7
Заглянувший
Штучне збільшення лайків може тимчасово покращити статистику, але важливо пам’ятати, що Instagram аналізує справжню активність користувачів. У SocLife зазначають, що алгоритми соцмереж більше цінують збереження, коментарі та реакції, ніж просто лайки.Якщо лайки залишають акаунти без активності, охоплення може навіть зменшитися. Для блогу про моду краще зосередитися на створенні якісного контенту, взаємодії з підписниками, колабораціях і правильному використанні хештегів. Справжній інтерес аудиторії завжди дасть кращий результат, ніж штучні методи.

Lerok123Дата: Вівторок, 01.04.2025, 22:50 | Повідомлення # 8
Заглянувший
супер

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2025
Конструктор сайтів - uCoz