Медвин мій єдиний
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Як обрати міжкімнатні двері?
wildstrawberryteamДата: Понеділок, 03.02.2025, 14:40 | Повідомлення # 1
Фанат
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Підкажіть, на що звертати увагу при виборі міжкімнатних дверей? Планую ремонт і хочу поставити якісні двері, які не деформуються від вологи й будуть добре ізолювати звук. Чи є сенс брати масив дерева, чи МДФ теж непоганий варіант?

kvoronina647Дата: Понеділок, 03.02.2025, 15:30 | Повідомлення # 2
Фанат
Все залежить від бюджету та ваших вимог. Масив – це класика, але якісні двері з МДФ теж служать довго й мають гарну звукоізоляцію. Важливо звернути увагу на покриття – ламіновані чи шпонові двері більш стійкі до вологи. Великий вибір варіантів є тут: https://www.mrdoor.com.ua/ua/category/mezhkomnatnye-dvery-v-sbore/ Там можна знайти оптимальне співвідношення ціни та якості.

cyberteczonesfДата: Понеділок, 03.02.2025, 19:17 | Повідомлення # 3
Користувач
Якщо Ви розглядаєте вітчизняних виробників, я б звернув увагу на виробників Папа Карло, яким я особисто користуюся, мій колега хвалив міжкімнатні Термінус. У знайомих Родос.. Всі виробники непогані, але всюди треба звертати увагу на те щоб коробка була дерев'яна, щоб покриття було не паперове, а якісний ПВХ, або якщо готові трохи доплатити, то фарбування. Але є нюанс, фарбовані як правило готові тільки білого кольору, тому можете розглянути схованого монтажу. Там вже можуть пофарбувати по RAL в любий колір.

makarickckckДата: Четвер, 17.04.2025, 18:11 | Повідомлення # 4
Спостерігач
Якраз недавно проходив через це — робили ремонт у квартирі батьків, і я займався вибором міжкімнатних дверей. Скажу чесно: спочатку теж думав, що краще брати масив дерева, бо, мовляв, "натуральне — значить краще". Але після консультацій і читання відгуків трохи змінив погляд. Якщо двері стоятимуть у ванній або кухні — важливо, щоб матеріал не реагував на вологу. Тут масив може зіграти злий жарт, бо дерево "дихає", і якщо вологість стрибає, воно може деформуватися. Ми в результаті взяли якісні двері з МДФ у Тріо Двері https://triodveri.ua/mezhkomnatnyie-dveri/ За виглядом, і за характеристиками вони нічим не гірші за дерево. Там ще є моделі з додатковим шумоізоляційним шаром — і це реально працює, звук з ванної тепер майже не чутно.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2025
Конструктор сайтів - uCoz