Медвин мій єдиний
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Чому TikTok не працює на мобільному інтернеті?
xkristinaxbondДата: Вівторок, 11.02.2025, 02:02 | Повідомлення # 1
Спостерігач
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Чому TikTok не працює на мобільному інтернеті, хоча інші додатки працюють без проблем? Проблема виникає тільки з TikTok, і я не знаю, що робити, щоб все запрацювало.

ingafrollovaДата: Вівторок, 11.02.2025, 03:15 | Повідомлення # 2
Спостерігач
Проблема з TikTok може бути викликана кількома факторами, докладніше https://likestorm.com.ua/blog....terneti Спочатку перевірте підключення до мобільного інтернету: слабкий сигнал чи перевантаження мережі можуть перешкоджати нормальній роботі додатку. Якщо з'єднання стабільне, спробуйте оновити додаток до останньої версії, адже застарілі версії можуть не працювати коректно з новими оновленнями операційної системи. Інколи проблему можна вирішити, просто перезавантаживши телефон або сам додаток, що допоможе усунути тимчасові збої. Якщо ж проблема не зникає, спробуйте очистити кеш додатку або перевстановити TikTok, щоб усунути можливі помилки в налаштуваннях додатку. Якщо TikTok не працює через регіональні обмеження, використання VPN може допомогти обійти блокування і забезпечити доступ до додатку.

julialemon4kДата: Четвер, 13.02.2025, 17:54 | Повідомлення # 3
Заглянувший
а в мене взагалі додаток не працює, вмикаю його, а відео не хочуть запускатися. тому більше ним не користуюсь. декілька разів перевстановлювала і результат той же

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2025
Конструктор сайтів - uCoz