Медвин мій єдиний
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Карпачо в італійському ресторані
borislevitskiy52Дата: Четвер, 20.03.2025, 13:39 | Повідомлення # 1
Користувач
Група: Пользователи
Повідомлень: 68
Репутація: 0
Статус: Offline
Хтось пробував карпачо в італійських ресторанах? Як готують це в Італії? Чи є якісь особливості, яких немає в наших закладах?
 
TeflonДата: Четвер, 20.03.2025, 13:40 | Повідомлення # 2
Активіст
Група: Пользователи
Повідомлень: 81
Репутація: 0
Статус: Offline
Так, я пробував карпачо в італійському ресторані https://mercato.ua/article/2 В Італії карпачо часто подають в найпростішому вигляді — тонко нарізане сире м'ясо з олією, лимонним соком і пармезаном. Там його готують на основі відбірного м'яса або риби, що робить смак дуже ніжним і свіжим. Крім класичних варіантів, в Італії можна знайти карпачо з трюфельною олією або навіть з овочами, наприклад, з буряком.
 
marusja583Дата: Понеділок, 24.03.2025, 22:19 | Повідомлення # 3
Заглянувший
Група: Пользователи
Повідомлень: 4
Репутація: 0
Статус: Offline
up
 
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:


Copyright MyCorp © 2025
Конструктор сайтів - uCoz