Карпачо в італійському ресторані
|
|
borislevitskiy52 | Дата: Четвер, 20.03.2025, 13:39 | Повідомлення # 1 |
 Користувач
Група: Пользователи
Повідомлень: 68
Статус: Offline
| Хтось пробував карпачо в італійських ресторанах? Як готують це в Італії? Чи є якісь особливості, яких немає в наших закладах?
|
|
| |
Teflon | Дата: Четвер, 20.03.2025, 13:40 | Повідомлення # 2 |
 Активіст
Група: Пользователи
Повідомлень: 81
Статус: Offline
| Так, я пробував карпачо в італійському ресторані https://mercato.ua/article/2 В Італії карпачо часто подають в найпростішому вигляді — тонко нарізане сире м'ясо з олією, лимонним соком і пармезаном. Там його готують на основі відбірного м'яса або риби, що робить смак дуже ніжним і свіжим. Крім класичних варіантів, в Італії можна знайти карпачо з трюфельною олією або навіть з овочами, наприклад, з буряком.
|
|
| |
marusja583 | Дата: Понеділок, 24.03.2025, 22:19 | Повідомлення # 3 |
Заглянувший
Група: Пользователи
Повідомлень: 4
Статус: Offline
|
|
|
| |