Імплантація зубів в Туреччині – хто має досвід?
|
|
menigorek | Дата: Четвер, 20.03.2025, 17:53 | Повідомлення # 1 |
Активіст
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Хто з вас робив імплантацію зубів в Туреччині? Хочу дізнатися про реальний досвід, чи варто їхати туди, чи є якість на рівні. Я чув, що там роблять все недорого і якісно, але не знаю, чи це правда.
|
|
| |
a_sov | Дата: Четвер, 20.03.2025, 17:54 | Повідомлення # 2 |
Заслужений активіст
| Я був в Туреччині і робив імплантацію в одній з клінік Стамбула. Скажу чесно, що я спочатку теж сумнівався, бо ціна набагато нижча, ніж в Україні чи Європі. Але в результаті я був дуже задоволений. Спеціалісти працюють на дуже високому рівні, до того ж перед операцією проводять повну діагностику і консультацію, щоб визначити найкращий підхід для кожного пацієнта. Я б сказав, що це точно варто розглядати як варіант, тільки важливо вибирати перевірену клініку.
|
|
| |
taras_gamper | Дата: Четвер, 20.03.2025, 17:54 | Повідомлення # 3 |
Спостерігач
| Імплантацію зубів я робив в Туреччині півроку тому, і результат чудовий. Операція пройшла безболісно, на другий день вже можна було почати нормально їсти. Важливо вибрати лікаря з хорошими відгуками та досвідом, а також перевірити клініку на наявність сертифікацій. Але, загалом, це не так страшно, як здається, і результат дуже хороший, варто звернути увагу.
|
|
| |
kirilzhilenko80 | Дата: Четвер, 20.03.2025, 17:55 | Повідомлення # 4 |
Почесний користувач
| Цитата taras_gamper (  ) Імплантацію зубів я робив в Туреччині півроку тому, і результат чудовий. Операція пройшла безболісно, на другий день вже можна було почати нормально їсти. Важливо вибрати лікаря з хорошими відгуками та досвідом, а також перевірити клініку на наявність сертифікацій. Але, загалом, це не так страшно, як здається, і результат дуже хороший, варто звернути увагу. Я колись витратив купу грошей на зуби тут в Україні, але нічого толкового не вийшло. Потім друг порадив заїхати в Туреччину. На сайті https://uamedtours.com.ua/directions/zubni-implantati/turcja знайшов все, що треба — ціни, лікарні, відгуки пацієнтів. Замість того щоб платити 30-40 тисяч тут, я зробив імплантацію за півціни, і з результатом абсолютно все ок! Лікарі там реально профі, ставлять зуби акуратно, працюють швидко, без болю і сильної реабілітації. На сайті є все, що потрібно: консультації онлайн, всю інформацію отримав чітко, детально. Якщо плануєш таке — сміливо звертайся, не пошкодуєш! Всі питання з візами, проживанням та транспортуванням вирішуються теж через них, без зайвих проблем. Дружина мене туди відправила, і я не розчарувався.
|
|
| |