Медвин мій єдиний
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Лазерна епіляція: чи варто робити і де в Києві?
la2217596Дата: Середа, 26.03.2025, 12:36 | Повідомлення # 1
Користувач
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Привіт, друзі! Я нещодавно задумалася про лазерну епіляцію і хочу дізнатися, чи варто насправді проходити цю процедуру. Чула багато позитивних відгуків, але цікаво, чи є у когось досвід, як це допомогло? І ще: підкажіть, будь ласка, хороші студії в Києві, де роблять якісно і безпечно. Можливо є нюанси, з вашого досвіду, що треба знати?

olkamaslova761Дата: Середа, 26.03.2025, 12:40 | Повідомлення # 2
Заглянувший
Перші кілька сеансів я помітила покращення, але потім волосся почало відростати знову, і ефект став менш помітним. Можливо, я просто не підібрала правильно студію або технологію, але зараз думаю, чи варто продовжувати. Хоча для когось це може бути чудовим варіантом.

kircenkotamaraДата: Середа, 26.03.2025, 12:41 | Повідомлення # 3
Заглянувший
Я робила її на ногах і руках. Спочатку трохи болісно, але результат того вартий. Шкіра стала гладенька, без подразнень, і волосся почало рідшати вже після кількох процедур. Я зверталася в одну з найліпших студій у Києві, де все робили професійно, і я задоволена результатом.

la2217596Дата: Середа, 26.03.2025, 12:43 | Повідомлення # 4
Користувач
Поділіться контактами студії? Зараз вивчаю варіанти і хочеться потрапити до спецалістів

kircenkotamaraДата: Середа, 26.03.2025, 12:49 | Повідомлення # 5
Заглянувший
Я теж  спочатку трохи переживала, але результат перевершив усі очікування. У клініці EpiLaser мені детально пояснили весь процес, а лікар зробив усе максимально комфортно. Я помітила зміни після кількох процедур: волосся стало тонким і слабким, а деякі зони стали абсолютно гладкими. Особливо вражає, що процедура підходить як для темного, так і для світлого волосся, що для мене було дуже важливо. Крім того, я оцінюю зручність і оперативність роботи клініки, яка завжди була готова підлаштуватися під мій графік. Якщо вас цікавлять деталі лазерної епіляції тут написано все, що потрібно. Лазерна епіляція стала моїм секретом впевненості в собі, раджу і вам.

la2217596Дата: Середа, 26.03.2025, 12:49 | Повідомлення # 6
Користувач
Звісно круто, що у вас такий результат, напевно, теж запишуся на консультацію.

mariaflorova28Дата: Середа, 26.03.2025, 12:50 | Повідомлення # 7
Заглянувший
Про цю студію чула багато позитивних відгуків, тому я думаю, що проблем у вас не буде) Сама ще не наважилася.

kircenkotamaraДата: Середа, 26.03.2025, 13:00 | Повідомлення # 8
Заглянувший
Якщо у вас залишилися питання, то ось блог студії лазерної епіляції в Києві ЕпіЛазер https://epilaser.com.ua/ua/blog/ тут вся інформація детально розписана, я просто люблю бути обізнаною у всьому, тому думаю, що вам перед процедурою теж буде актуально!

svetikneskromnaaДата: Середа, 26.03.2025, 13:00 | Повідомлення # 9
Заглянувший
Я своє життя без ЛЕ не уявляю, дуже класна процедура

viktorovnauliana711Дата: Середа, 26.03.2025, 13:01 | Повідомлення # 10
Спостерігач
Цікаво, але сама ніяк не можу наважитися.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2025
Конструктор сайтів - uCoz