Медвин мій єдиний
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Порадьте щось для пари — вперше хочемо спробувати
TeflonДата: Вівторок, 08.04.2025, 19:06 | Повідомлення # 1
Активіст
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Всім привіт! Хто може мені дати поради у такому питанні: з партнеркою вирішили урізноманітнити вечори й подумали про спільну іграшку. Але не знаємо, з чого краще почати і де купити.

lunamonqДата: Вівторок, 08.04.2025, 19:08 | Повідомлення # 2
Спостерігач
Класна ідея! Спробуйте подивитися на парні іграшки інтернет-магазині Но Табу. Це топовий секс-шоп, у них є спеціальні розділи, де все вже підібрано для двох. Можна й щось делікатне, і щось більш експериментальне. Там ще й часто знижки бувають. Коротше кажучі, купуйте онлайн на цьому сайті - не пожалкуєте.

mariasirtakiДата: Четвер, 17.04.2025, 18:14 | Повідомлення # 3
Заглянувший
Хтось замовляв щось з секс-шопів в Україні? Не знаю, як вибрати нормальний, щоб і асортимент був хороший, і доставили без зайвих питань. Може, є щось перевірене?

spicytakkoДата: Четвер, 17.04.2025, 18:15 | Повідомлення # 4
Спостерігач
Та було діло smile Можу порадити звернути увагу на секс-шоп Хтивка https://htyvka.com.ua/vse-dlyia-bdsm/naruchniki Вони реально дбають про анонімність, усе приходить без написів, пакування просте. Асортимент дуже різноманітний – від класики до більш «креативних» речей. Зручний сайт, швидка доставка, і консультанти ввічливі, якщо щось питаєш. Як для першої покупки — саме те, що треба.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2025
Конструктор сайтів - uCoz