Порадьте щось для пари — вперше хочемо спробувати
|
|
Teflon | Дата: Вівторок, 08.04.2025, 19:06 | Повідомлення # 1 |
 Активіст
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Всім привіт! Хто може мені дати поради у такому питанні: з партнеркою вирішили урізноманітнити вечори й подумали про спільну іграшку. Але не знаємо, з чого краще почати і де купити.
|
|
| |
lunamonq | Дата: Вівторок, 08.04.2025, 19:08 | Повідомлення # 2 |
 Спостерігач
| Класна ідея! Спробуйте подивитися на парні іграшки інтернет-магазині Но Табу. Це топовий секс-шоп, у них є спеціальні розділи, де все вже підібрано для двох. Можна й щось делікатне, і щось більш експериментальне. Там ще й часто знижки бувають. Коротше кажучі, купуйте онлайн на цьому сайті - не пожалкуєте.
|
|
| |
mariasirtaki | Дата: Четвер, 17.04.2025, 18:14 | Повідомлення # 3 |
 Заглянувший
| Хтось замовляв щось з секс-шопів в Україні? Не знаю, як вибрати нормальний, щоб і асортимент був хороший, і доставили без зайвих питань. Може, є щось перевірене?
|
|
| |
spicytakko | Дата: Четвер, 17.04.2025, 18:15 | Повідомлення # 4 |
 Спостерігач
| Та було діло Можу порадити звернути увагу на секс-шоп Хтивка https://htyvka.com.ua/vse-dlyia-bdsm/naruchniki Вони реально дбають про анонімність, усе приходить без написів, пакування просте. Асортимент дуже різноманітний – від класики до більш «креативних» речей. Зручний сайт, швидка доставка, і консультанти ввічливі, якщо щось питаєш. Як для першої покупки — саме те, що треба.
|
|
| |