Медвин мій єдиний
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Яку підлогу краще зробити у квартирі?
clarce098Дата: Субота, 17.09.2022, 18:23 | Повідомлення # 1
Заглянувший
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Варіації підлогових покриттів дуже багато. Це звичайно радує, що вибір хороший, але на що слід звертати увагу, коли вибиваєш для квартири? Є у вас поради?

pov8603Дата: Субота, 17.09.2022, 20:15 | Повідомлення # 2
Заглянувший
При виборі покриття необхідно враховувати призначення приміщення, вологість, дизайн кімнати. Я знайшов комерційне покриття підлоги на сайті https://www.floorbest.com.ua та задоволений своїм вибором. Одне з найпопулярніших покриттів – це лінолеум. Щоб точно не помилитися з вибором, то придбайте його.

bzoe6537Дата: Субота, 17.09.2022, 22:49 | Повідомлення # 3
Заглянувший
Так, лінолеум хороший варіант. Він один із найпоширеніших видів підлогового оздоблення. На ринку доступні матеріали побутового, напівкомерційного та комерційного призначення.

rittiukiaДата: Субота, 04.03.2023, 19:33 | Повідомлення # 4
Спостерігач
Цитата clarce098 ()
Варіації підлогових покриттів дуже багато. Це звичайно радує, що вибір хороший, але на що слід звертати увагу, коли вибиваєш для квартири? Є у вас поради?

Зайдіть на сайт інтернет-магазину Світ Паркету, там величезний асортимент, і найвигідніша  вартість паркету https://svitparketu.com.ua/parket/ Я вам раджу звернути увагу саме на це покриття для підлоги, з особистого досвіду знаю, що це найбільш надійний і довговічний матеріал. У нас у квартирі у всіх кімнатах паркет - вигляд має чудовий, і це при тому, що укладали його вже давно. До речі, монтаж робили хлопці із цієї компанії.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz