Римські штори на кухню
|
|
a_sov | Дата: Понеділок, 30.06.2025, 15:06 | Повідомлення # 1 |
Заслужений активіст
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Привіт! Планую поставити римські штори на кухню, але не зовсім розумію, як вони будуть виглядати в такому інтер’єрі. Як ви оцінюєте їх практичність і естетичність? У кого такі дома є, поділіться враженнями від використання.
|
|
| |
HzBoy | Дата: Понеділок, 30.06.2025, 15:07 | Повідомлення # 2 |
 Почесний користувач
| З власного досвіду скажу, що для кухні найкраще обирати тканини, які легко чистяться і не вбирають запахи. Вони дуже красиво виглядають, особливо якщо поєднувати з іншими елементами інтер’єру.
|
|
| |
menigorek | Дата: Понеділок, 30.06.2025, 15:08 | Повідомлення # 3 |
Почесний користувач
| Я сам ставив римські штори на кухню, і вони чудово вписалися. Вони дуже зручні в догляді, не займають багато місця, а їх можна легко відкривати і закривати. Тканини, які використовуються для римських штор, дуже різноманітні, тому можна знайти той варіант, який найкраще підходить під ваш стиль інтер’єру.
|
|
| |
kirilzhilenko80 | Дата: Понеділок, 30.06.2025, 15:08 | Повідомлення # 4 |
Почесний користувач
| Цитата menigorek (  ) Я сам ставив римські штори на кухню, і вони чудово вписалися. Вони дуже зручні в догляді, не займають багато місця, а їх можна легко відкривати і закривати. Тканини, які використовуються для римських штор, дуже різноманітні, тому можна знайти той варіант, який найкраще підходить під ваш стиль інтер’єру. Під час вибору римських штор для кухні я звернувся на сайт https://denzadnem.com.ua/blogy/korysni-porady/114169 і це було дуже корисно. На сайті є великий вибір тканин і варіантів для кухні, а також дуже детальні поради по догляду за ними. Вони пояснили, як правильно обирати тканини, які легко чистяться і не вбирають запахи, що є дуже важливим для кухні. Завдяки консультаціям на сайті я зміг вибрати ті штори, які найкраще підходять для моєї кухні. Крім того, вони надали корисні поради по монтажу, що допомогло мені правильно встановити штори. Я дуже задоволений результатом і рекомендую звертатися сюди, для отримання консультацій і покупки штор.
|
|
| |
thomas | Дата: Понеділок, 30.06.2025, 17:14 | Повідомлення # 5 |
Заглянувший
|
|
|
| |