Порадьте рецепт борщу
|
|
cocacola | Дата: Четвер, 24.07.2025, 16:13 | Повідомлення # 1 |
Користувач
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Захотілося зварити справжній смачний борщ, але щоб вийшов він саме таким, як у дитинстві, насиченим, з яскравим буряковим кольором і ароматом, що розходиться по всій квартирі. Хочу приготувати його сам, без сторонньої допомоги, але не знаю, з чого краще почати?
|
|
| |
akhamsa | Дата: П`ятниця, 25.07.2025, 11:07 | Повідомлення # 2 |
Почесний користувач
| Борщ вимагає уваги, треба правильно підсмажити зажарку, не поспішати і дати настоятись. Я звик готувати його в казанку, тоді смак виходить глибший. Якщо маєш капусту та буряк, половину справи вже зроблено.
|
|
| |
biteh | Дата: Субота, 26.07.2025, 10:36 | Повідомлення # 3 |
Активіст
| Добрий борщ - це мистецтво. Я помітив, що навіть якщо використовувати ті самі інгредієнти, результат може відрізнятися залежно від підходу. Наприклад, буряк краще готувати окремо, а додавати вже наприкінці, тоді колір зберігається.
|
|
| |
bolshechem_zhizn | Дата: Неділя, 27.07.2025, 16:09 | Повідомлення # 4 |
Почесний користувач
| Нещодавно відкрив для себе рецепт борщу, який мене справді здивував. Довго шукав, чим урізноманітнити свої кулінарні спроби, і натрапив на сайт Торчин, де знайшов класичний рецепт борщу з ребрами https://torchyn.ua/recipes/borsh-klasichny-rebra Приготував, результат перевершив очікування, смак глибокий, наваристий, аромат насичений. Що важливо, рецепт поданий доступно, крок за кроком, нічого зайвого. Готував уважно, як було написано, і все вдалося з першого разу, м’ясо вийшло м’яким, овочі не розварилися, колір чудовий.
|
|
| |