cocacola | Дата: Четвер, 24.07.2025, 16:13 | Повідомлення # 1 |
Користувач
Група: Пользователи
Повідомлень: 55
Статус: Offline
| Захотілося зварити справжній смачний борщ, але щоб вийшов він саме таким, як у дитинстві, насиченим, з яскравим буряковим кольором і ароматом, що розходиться по всій квартирі. Хочу приготувати його сам, без сторонньої допомоги, але не знаю, з чого краще почати?
|
|
| |
akhamsa | Дата: П`ятниця, Вчора, 11:07 | Повідомлення # 2 |
Почесний користувач
Група: Пользователи
Повідомлень: 133
Статус: Offline
| Борщ вимагає уваги, треба правильно підсмажити зажарку, не поспішати і дати настоятись. Я звик готувати його в казанку, тоді смак виходить глибший. Якщо маєш капусту та буряк, половину справи вже зроблено.
|
|
| |