Медвин мій єдиний
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Де краще обрати підгузки дорослим?
kirilzhilenko80Дата: Вівторок, 19.08.2025, 09:52 | Повідомлення # 1
Почесний користувач
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Цікавить питання комфорту: чи є різниця між підгузками, які застібаються на липучках, і тими, що як трусики? Хочу замовити, але не знаю, які краще підійдуть для людини, яка більшість часу лежить.

a_sovДата: Вівторок, 19.08.2025, 09:53 | Повідомлення # 2
Заслужений активіст
Для лежачих людей зручніше ті, що з липучками. Їх можна швидко зняти чи замінити, не піднімаючи людину повністю. Ми так користувалися — догляд значно спростився.

misterbicipsДата: Вівторок, 19.08.2025, 09:53 | Повідомлення # 3
Почесний користувач
А от у нас інший випадок. Для активнішої людини, яка ходить по дому, краще підгузки-трусики. Вони не сповзають і виглядають більш «природно». Але погоджуюся, що для лежачих липучки — зручніше рішення.

menigorekДата: Вівторок, 19.08.2025, 09:54 | Повідомлення # 4
Почесний користувач
Цитата misterbicips ()
А от у нас інший випадок. Для активнішої людини, яка ходить по дому, краще підгузки-трусики. Вони не сповзають і виглядають більш «природно». Але погоджуюся, що для лежачих липучки — зручніше рішення.

Маю маму похилого віку, і для неї підгузки стали необхідністю. Раніше купував у різних місцях, але постійно або не той розмір, або якість так собі. Коли натрапив на інтернет-магазин Маудау https://maudau.com.ua/category/pidhuzky-dlia-doroslykh чесно, не очікував, що все буде так просто. Там зручно, що можна одразу почитати відгуки і зрозуміти, які краще брати.
Якість підтверджую — вони добре вбирають і тримають, без запаху. Доставка завжди вчасна, ще й упаковка непомітна, що теж важливо. В цілому, сайт реально зекономив мені нерви і час.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2025
Конструктор сайтів - uCoz