| ivanrozhkov986 | Дата: Субота, 27.09.2025, 18:32 | Повідомлення # 1 |
|
Користувач
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Доброго дня, друзі! Вирішив поділитися своїм досвідом, бо, можливо, комусь це теж стане у пригоді. Я людина, яка постійно щось майструє: люблю ремонти, підварити щось у гаражі, лагодити дрібниці по господарству. І так за кілька років у мене накопичилося просто море непотребу з кольорового металу. Там і дроти мідні залишалися після заміни електропроводки, і латунні крани зі старої ванної, і навіть шматки алюмінієвих профілів від старих вікон. Усе це лежало мішками й коробками, займало місце, і я навіть не знав, що з ним робити. Викидати шкода, бо розумів, що метал має якусь цінність, але возитися не хотілося. Та одного дня друг розповів, що все це можна здати і отримати нормальні гроші. Я довго сумнівався, адже чув чимало історій про обман: то ваги неправильно показують, то ціни занижені. Почав шукати щось перевірене і в результаті знайшов Прийом кольорового металу Харків https://metallolom.kh.ua/categories/non-ferrous-metal вирішив перевірити, привіз першу партію — і залишився приємно здивований. Вага показується на табло, усе прозоро, гроші видають одразу на руки. За мішок дротів отримав суму, якої навіть не очікував. Тепер усе, що лишається після ремонту, одразу складаю окремо й везу туди. І гараж чистий, і бонус у кишеню маю.
|
| |
|
|