|
Хто пробував каву в стіках реально зручно чи так собі?
|
|
| taras_gamper | Дата: Субота, 18.10.2025, 10:53 | Повідомлення # 1 |
|
Спостерігач
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Останнім часом почала брати каву у стіках для офісу, бо зручно і не треба постійно варити. Але якість різна, деякі занадто гіркі або водянисті. Підкажіть, де ви замовляєте нормальну каву в стіках онлайн, щоб смак був насичений, без стороннього присмаку, і щоб не розсипалися упаковки?
|
| |
|
|
| kirilzhilenko80 | Дата: Субота, 18.10.2025, 10:54 | Повідомлення # 2 |
|
Заслужений активіст
| Я беру Jacobs 3в1, але тільки там, де швидка доставка і не підробка. З досвіду не купуйте в невідомих продавців на маркетплейсах, бо трапляються стіки з простроченим цукром. Краще брати у великих інтернет-магазинах, там зберігання нормальне і запечатано щільно, без вологи.
|
| |
|
|
| a_sov | Дата: Субота, 18.10.2025, 10:54 | Повідомлення # 3 |
|
Заслужений активіст
| Мені подобається MacCoffee Classic, він не такий солодкий, як інші 3в1. Замовляю часто по акції одразу блоками по 20–30 штук, виходить вигідніше. Головне перевіряти дату виробництва у свіжих партій аромат вираженіший, і пінка не осідає одразу після заливання. Раджу брати з запасом, бо швидко розходиться.
|
| |
|
|
| menigorek | Дата: Субота, 18.10.2025, 10:55 | Повідомлення # 4 |
|
Почесний користувач
| Цитата a_sov (  ) Мені подобається MacCoffee Classic, він не такий солодкий, як інші 3в1. Замовляю часто по акції одразу блоками по 20–30 штук, виходить вигідніше. Головне перевіряти дату виробництва у свіжих партій аромат вираженіший, і пінка не осідає одразу після заливання. Раджу брати з запасом, бо швидко розходиться. Я теж перепробував багато варіантів і зрозумів, що найзручніше брати одразу кілька брендів, щоб не приїдався смак. Наприклад, зараз беру каву в стіках https://maudau.com.ua/category/kava/typ_upakovky_3=stiky там є різні варіанти, від класики до латте й капучино. Зручно, що можна порівняти склад, вагу і навіть фільтрувати за типом упакування. Якщо робите замовлення на кілька пачок, доставка виходить практично безкоштовно. Я раджу дивитись, щоб упаковка була не пошкоджена й не м’яка на дотик це ознака, що стіки не пересушені. Для офісу чи подорожей саме те.
|
| |
|
|