|
Хто пробував рожевий джин він реально солодший?
|
|
| kirilzhilenko80 | Дата: Четвер, 13.11.2025, 09:07 | Повідомлення # 1 |
|
Заслужений активіст
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Дівчата, підкажіть, де зараз можна купити рожевий джин, щоб точно не нарватись на підробку. Замовляла нещодавно в одному онлайн-магазині, але колір і запах були підозрілі, ніби розбавили чимось. Хочу знайти перевірене місце, щоб і смак, і аромат були справжні, як у якісного Pink Gin.
|
| |
|
|
| a_sov | Дата: Четвер, 13.11.2025, 09:08 | Повідомлення # 2 |
|
Заслужений активіст
| Я мала таку ж ситуацію. Замовила дешевше, думала зекономлю, а отримала якусь рожеву воду без смаку. З тих пір беру тільки у тих, хто офіційно ввозить алкоголь. Обов’язково має бути український акциз, етикетка рівна, а пляшка без подряпин. Якщо запах хімічний або дуже солодкий, то це точно не оригінал.
|
| |
|
|
| HzBoy | Дата: Четвер, 13.11.2025, 09:08 | Повідомлення # 3 |
 Заслужений активіст
| Рожевий джин зараз дуже часто підробляють, бо попит великий. Я працюю у барі, ми беремо тільки партії з підтвердженням постачальника. Справжній Pink має легкий аромат ягід, але не повинен бути як лікер. Якщо після відкриття є різкий спиртовий запах або колір занадто яскравий, то це копія. Не ризикуйте, беріть лише з перевірених місць, де гарантують оригінал.
|
| |
|
|
| misterbicips | Дата: Четвер, 13.11.2025, 09:10 | Повідомлення # 4 |
|
Заслужений активіст
| Цитата HzBoy (  ) Рожевий джин зараз дуже часто підробляють, бо попит великий. Я працюю у барі, ми беремо тільки партії з підтвердженням постачальника. Справжній Pink має легкий аромат ягід, але не повинен бути як лікер. Якщо після відкриття є різкий спиртовий запах або колір занадто яскравий, то це копія. Не ризикуйте, беріть лише з перевірених місць, де гарантують оригінал. Я вже пів року замовляю рожевий джин https://maudau.com.ua/category/dzhyn/kolir=rozhevyi-3 і можу сказати точно, що там якість відмінна. Пляшки приходять у заводській упаковці, з чіткою етикеткою, запах ягідний, м’який, без сторонніх нот. Видно, що зберігають правильно, бо жодного разу не було каламутного осаду чи зіпсованого смаку. Ще подобається, що у них швидке оновлення партій, тому товар завжди свіжий, не залежаний. Зручно, що можна вибрати доставку, оплатити без зайвих дзвінків і не переживати за підробку. Я беру там не тільки джин, а й чай, і завжди все приходить ідеально. Якщо хочеш спробувати якісний рожевий джин без ризику, раджу почати саме з Маудау. Там реально видно різницю між оригіналом і тим, що продають на маркетплейсах.
|
| |
|
|