|
Хто замовляв подік через інтернет, все прийшло як очікували?
|
|
| kirilzhilenko80 | Дата: Неділя, 22.03.2026, 11:58 | Повідомлення # 1 |
|
Заслужений активіст
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Шукаю под систему та жижу, яка має достатньо великий картридж і при цьому зручна для носіння. Чи реально поєднати компактність і місткість картриджа, чи доводиться завжди йти на компроміс?
|
| |
|
|
| a_sov | Дата: Неділя, 22.03.2026, 11:59 | Повідомлення # 2 |
|
Заслужений активіст
| Я колись намагався знайти саме таку под систему і зрозумів, що компроміс є завжди. Маленькі компактні моделі зручні для кишені, але картриджі в них менші, і доводиться частіше замінювати рідину. Більш місткі моделі дають більшу автономність, але їх важче носити. Для себе я обрав середній варіант: картридж достатньо великий для кількох днів, а форма под системи ще залишається зручною для транспортування.
|
| |
|
|
| HzBoy | Дата: Неділя, 22.03.2026, 12:00 | Повідомлення # 3 |
 Заслужений активіст
| Я також зіштовхнувся з тим, що не існує ідеальної компактної моделі з великим картриджем. Моя порада: визначте, що для вас важливіше зручність у кишені чи рідше заміна картриджів. Я купив под систему, яка трохи більша за кишеньковий формат, але це компенсується тим, що картридж вистачає на довше використання без заміни.
|
| |
|
|
| menigorek | Дата: Неділя, 22.03.2026, 12:01 | Повідомлення # 4 |
|
Почесний користувач
| Цитата HzBoy (  ) Я також зіштовхнувся з тим, що не існує ідеальної компактної моделі з великим картриджем. Моя порада: визначте, що для вас важливіше зручність у кишені чи рідше заміна картриджів. Я купив под систему, яка трохи більша за кишеньковий формат, але це компенсується тим, що картридж вистачає на довше використання без заміни. Купував под-систему і одразу вирішив взяти кілька варіантів жижі, щоб не повертатися до цього питання. В Smolnet порадили не брати надто солодкі рідини, і це реально спрацювало. До цього постійно ловив проблеми з картриджами, а тут все стабільно, нічого не тече і смак не “падає” через пару днів. Приємно, що консультанти не просто продають, а пояснюють, що і як працює. Сам девайс теж без зауважень працює чітко, заряд тримає нормально. В результаті отримав повністю готовий набір без зайвих витрат часу. Зараз уже сам розумію, що краще купити жижу https://smolnet.pro/uk/59-ridina-solova-dlya-pod-sistem тут їхня допомога була дуже доречною.
Повідомлення відредагував menigorek - Неділя, 22.03.2026, 12:02 |
| |
|
|