| ivanrozhkov986 | Дата: Середа, 25.03.2026, 22:18 | Повідомлення # 1 |
|
Активіст
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Я вирішив теж залишити свій відгук, бо сам неодноразово стикався з ситуацією коли доводиться шукати постачальника практично навмання і витрачати на це багато часу. Я займаюся продажем дитячих товарів і знаю що найскладніше це знайти стабільний варіант який не підведе ні по якості ні по зовнішньому вигляду. Особливо це відчутно з шапками, бо батьки одразу бачать різницю і якщо щось не так то просто не купують. У мене вже був досвід коли товар виглядав нормально тільки на фото а вживу був значно слабший і це створювало проблеми з продажами. Після цього я почав більш уважно підходити до вибору і перевіряти кожен новий варіант. Коли цього разу шукав новий асортимент, натрапив на shapki odezda і вирішив не поспішати а спочатку уважно подивитися що вони пропонують. Моделі виглядали досить нормально, без явної застарілості, і це вже був плюс. Замовив невелику партію щоб перевірити все на практиці і після отримання залишився задоволений бо товар виглядав охайно, трикотаж м’який, шви рівні і без дефектів. У той момент я якраз підбирав Дитячі трикотажні шапки оптом https://shapki-odezda.com.ua/ua/g96654043-detskie-trikotazhnye-shapki щоб оновити пропозицію і не втратити клієнтів через слабкий товар, тому перевіряв усе максимально уважно перед тим як виставити на продаж. У результаті продажі пішли краще ніж раніше і це для мене головний показник що вибір був правильний. Також сподобалося що не було проблем зі зв’язком, відповіли швидко і без зайвих затримок. Для мене це важливо бо коли працюєш сам то кожна деталь має значення. Зараз планую робити наступне замовлення бо бачу сенс працювати далі саме з цим варіантом.
|
| |
|
|
| adambuzzz95 | Дата: Четвер, 26.03.2026, 13:02 | Повідомлення # 2 |
|
Заглянувший
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Якщо не оптом, то хороші дизайнерські шапки я купувала на https://bonate.com.ua/ua/catalog/hats-caps-beanies/1/
|
| |
|
|