Медвин мій єдиний
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Скільки потрібно процедур біоревіталізації обличчя?
xtrance1991Дата: Четвер, 09.04.2026, 17:35 | Повідомлення # 1
Користувач
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Може хтось проходив курс біоревіталізації обличчя і скільки процедур вам знадобилося, щоб побачити нормальний ефект? Бо читаю відгуки і зовсім різні історії — одні пишуть, що після 1–2 разів вже видно зміни, інші говорять, що треба мінімум 4–5 процедур, щоб шкіра виглядала краще. У мене зараз обличчя виглядає трохи втомленим, є сухість і дрібні зморшки, хочу більше зволоження і свіжості. Не очікую якогось “вау” після одного разу, але цікаво, через скільки реально починається видимий результат і чи він тримається довго?

alinagershikДата: Четвер, 09.04.2026, 17:36 | Повідомлення # 2
Спостерігач
З власного досвіду скажу, що швидкого ефекту чекати не варто, бо це не разова процедура, а саме курс. У мене було кілька сеансів з інтервалом, і тільки поступово почали з’являтися зміни — спочатку шкіра стала більш зволоженою, потім вирівнявся тон і трохи підтягнувся вигляд. Багато що залежить від віку, типу шкіри та того, наскільки вона виснажена. Комусь вистачає меншої кількості процедур, але частіше потрібен повноцінний курс, щоб результат закріпився і виглядав природно.

xtrance1991Дата: Четвер, 09.04.2026, 17:38 | Повідомлення # 3
Користувач
Тобто виходить, що сенс є саме в накопичувальному ефекті, а не в миттєвому результаті? Я просто думала спробувати одну процедуру, щоб зрозуміти, чи підходить мені це взагалі, але тепер сумніваюсь. І ще момент — чи сильно відрізняється ефект між першими і останніми процедурами? Бо не дуже хочеться кидати на середині, якщо спочатку здається, що нічого особливого не відбувається.

alinagershikДата: Четвер, 09.04.2026, 18:11 | Повідомлення # 4
Спостерігач
Цитата xtrance1991 ()
Тобто виходить, що сенс є саме в накопичувальному ефекті, а не в миттєвому результаті? Я просто думала спробувати одну процедуру, щоб зрозуміти, чи підходить мені це взагалі, але тепер сумніваюсь. І ще момент — чи сильно відрізняється ефект між першими і останніми процедурами? Бо не дуже хочеться кидати на середині, якщо спочатку здається, що нічого особливого не відбувається.
Так, тут якраз головне — не зупинятись після першого сеансу, бо він дає більше підготовчий ефект, ніж виражений результат. Найбільш помітні зміни зазвичай з’являються ближче до кінця курсу, коли шкіра вже насичена і починає виглядати більш щільною, свіжою і рівною. Я теж спочатку сумнівалась, але коли завершила курс, різниця стала очевидною навіть без макіяжу.До речі, я робила в косметологічному центрі МаКо, там мені одразу розписали план процедур під мій стан шкіри, а не просто “стандартний курс для всіх”. І ще плюс — нормально пояснили, як працює процедура і чого очікувати після кожного етапу. Щодо вартості, ціна на біоревіталізацію обличчя там залежить від кількості процедур у курсі та індивідуальних особливостей, але одразу проговорюють бюджет наперед, щоб не було сюрпризів. Мені сподобалось, що підхід не шаблонний і реально дивляться на результат у процесі, а не просто роблять однаково всім.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2026
Конструктор сайтів - uCoz