|
У кого чутливі очі - яку туш ви берете?
|
|
| antp111 | Дата: Понеділок, 17.08.2026, 13:03 | Повідомлення # 1 |
 Спостерігач
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Дівчата, це просто макіяжне прокляття. Кожна друга туш викликає в мене дику алергію, очі починають сльозитися, а до вечора повіки червоніють і сверблять так, що хочеться все роздерти. Невже не існує нормальної косметики для чутливих очей, яка не обсипається кропом під вічі? Чим ви фарбуєтеся, щоб і об'єм був, і ніякого подразнення? Розкажіть свої перевірені варіанти!
|
| |
|
|
| paweoyf | Дата: Понеділок, 17.08.2026, 13:06 | Повідомлення # 2 |
|
Заглянувший
| Звичайна мас-маркет туш містить купу агресивних консервантів та ароматизаторів, які й роз'їдають слизову. Тобі потрібні спеціальні формули з офтальмологічним контролем, без парабенів та спирту. Шукай лінійки для чутливих очей у французьких аптечних брендів на кшталт La Roche-Posay чи Clinique. Вони мають м'які воскові основи, які не обсипаються і легко змиваються звичайною теплою водою без тертя.
|
| |
|
|
| antp111 | Дата: Понеділок, 17.08.2026, 13:07 | Повідомлення # 3 |
 Спостерігач
| Дякую за пораду щодо аптечних брендів, я якраз ніколи не звертала на них уваги в цьому питанні. Формули без спирту та парабенів тепер буду шукати в першу чергу. Але у мене виникає ще одне важливе питання щодо стійкості. Чи не будуть такі делікатні туші розмазуватися від найменшого вітру, сліз чи дощу? І чи реально знайти серед них варіант з ефектом підкручування та подовження, а не просто ледь помітне фарбування?
|
| |
|
|
| paweoyf | Дата: Понеділок, 17.08.2026, 13:11 | Повідомлення # 4 |
|
Заглянувший
| Гіпоалергенна туш для чутливих очей https://www.notino.ua/kosmeti....na-tush завжди виручає мене в періоди загострення алергії. Доречі, щодо стійкості тут є цікавий нюанс, бо справді м'які гіпоалергенні формули рідко бувають намертво водостійкими. Вони ідеально тримаються протягом дня, але якщо потрапиш під сильну зливу, можуть трохи віддрукуватися. Шукай термотуші, які змиваються від теплої води, бо вони взагалі не розмазуються чорними колами. І обов'язково міняй туш кожні три місяці, навіть якщо у флаконі ще повно засобу, бо на щіточці накопичуються бактерії, які й викликають подразнення.
Повідомлення відредагував paweoyf - Понеділок, 17.08.2026, 13:12 |
| |
|
|