Де краще всього можна купити б/у iPhone XS Мах?
|
|
kykanasliva | Дата: Вівторок, 04.04.2023, 10:47 | Повідомлення # 1 |
Користувач
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Мене цікавить, а де краще всього можна купити б/у iPhone XS Max? Хочу до своєї колекції додати ще один смартфон, але не хочу переплачувати. Можливо хтось з вас знає, де можна знайти хорошу ціну, а ще краще якість? Дякую за допомогу!
|
|
| |
linalineva7 | Дата: Вівторок, 04.04.2023, 10:49 | Повідомлення # 2 |
Користувач
| я нещодавно шукала таку ж інформацію. Перескажу тобі свій досвід. Можна пошукати на сайтах типу OLX чи Prom.ua, там вже є безліч пропозицій. Але не забувай перевіряти продавців і не виплачувати гроші, поки не перевіриш товар.
|
|
| |
valetka583 | Дата: Вівторок, 04.04.2023, 10:50 | Повідомлення # 3 |
Користувач
| По моєму досвіду, краще купувати б/у iPhone XS Max у спеціалізованих магазинах, які продають або ремонтували смартфони. Там також можна отримати гарантію на товар.
|
|
| |
lermontovlermik | Дата: Вівторок, 04.04.2023, 10:52 | Повідомлення # 4 |
Користувач
| Хочу порадити сайт https://ti.ua там є безліч пропозицій б/у iPhone XS Max. І найголовніше - гарантія на товар від продавця. Але, на мою думку, найкращим варіантом буде відвідати магазин "Техно Їжак". Там продавці допоможуть тобі вибрати найкращий смартфон за доступною ціною відповідно до твоїх потреб і запитів. Я сама там купувала iPhone XS Max б/у і залишилась задоволена. Так що якщо потрібна якість та відповідальність - Техно Їжак тобі в допомогу!
|
|
| |