Медвин мій єдиний
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
шестеренчатый гидромотор
xuanmitchellДата: П`ятниця, 21.04.2023, 10:50 | Повідомлення # 1
Заглянувший
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Всем привет! На днях сломался шестеренчатый гидромотор, кто знает где можно выгодно купить новый?

nickocox77Дата: П`ятниця, 21.04.2023, 16:16 | Повідомлення # 2
Заглянувший
Добрый день, могу выручить и посоветовать купить шестеренчатый гидромотор - https://motorimpex.ua/catalog/gidromotory/tip-shesterennye на сайте Motorimpex - прекрасный вариант если нужно купить качественные и недорогие гидравлические товары

rittiukiaДата: Четвер, 09.11.2023, 14:39 | Повідомлення # 3
Спостерігач
У нас вже є шестерний гідромотор для нафтохімічного виробництва, але ми зіткнулися з проблемою пошуку якісного теплообмінника. Цей компонент необхідний ефективної роботи нашого виробництва. Якщо у вас є досвід чи знання, де можна придбати надійний теплообмінник, будь ласка, поділіться своїми рекомендаціями.

Повідомлення відредагував rittiukia - Четвер, 09.11.2023, 14:41

makarickckckДата: Четвер, 09.11.2023, 14:45 | Повідомлення # 4
Заглянувший
Цитата rittiukia ()
У нас вже є шестерний гідромотор для нафтохімічного виробництва, але ми зіткнулися з проблемою пошуку якісного теплообмінника. Цей компонент необхідний ефективної роботи нашого виробництва. Якщо у вас є досвід чи знання, де можна придбати надійний теплообмінник, будь ласка, поділіться своїми рекомендаціями.

Я хочу поділитися нашим позитивним досвідом із компанією "Тепло-Поліс", яка виявилася надійним постачальником теплообмінників для нафтохімічного виробництва https://teplo-polis.com.ua/ua....lovosti Цей компонент був важливою ланкою нашого виробництва. "Тепло-поліс" запропонували нам ідеальне рішення. Їхні теплообмінники повністю відповідають нашим вимогам та специфікації нафтохімічної промисловості. І ціни, запропоновані цією компанією, виявилися дуже розумними. Вам раджу звернутися до їхніх фахівців, там вам точно підберуть саме таке обладнання, як треба.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz