Медвин мій єдиний
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Подскажите, надежного юриста
MusiechkaДата: Неділя, 14.05.2023, 20:59 | Повідомлення # 1
Заглянувший
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Добрый вечер. Хочу зарегистрировать компанию в ОАЭ. Подскажите, надежного юриста. Буду благодарна вам за помощь.

FirebirdДата: Понеділок, 15.05.2023, 07:24 | Повідомлення # 2
Заглянувший
Здравствуйте.  Могу посоветовать вам, хорошую юридическую компанию Lawrange https://lawrange.net/services/registraciya-kompanii-v-oae/ , которые готовы на себя взять сложные вопросы в регистрации. Обращалась к юристам недавно за регистрацией, они без проблем решили мой вопрос в согласованные сроки. В этой компании, очень опытные юристы. Советую.

alicafrolova1Дата: Вівторок, 20.02.2024, 13:21 | Повідомлення # 3
Заглянувший
Якщо ви хочете відкрити свій бізнес , то вам точно знадобиться юридична адреса . Можете звернутись для цього в юридичну компанію «Ключ до Бізнесу» , вони вам точно допоможуть. Я неодноразово їм довіряла справи свого бізнесу. Мені подобається , як вони працюють , все досить швидко можуть вирішити. В них є великий досвід в юридичних питаннях , вони точно зможуть вас проконсультувати.

egors4ukinДата: Середа, 03.04.2024, 21:31 | Повідомлення # 4
Заглянувший
Мені теж когось в Києві порадьте, будь ласка.

borislevitskiy52Дата: Середа, 03.04.2024, 21:34 | Повідомлення # 5
Спостерігач
Ніколи раніше не звертався по допомогу до юристів, але все буває вперше. Ось прийшлося і мені шукати до кого звернутися по допомогу в юридичній справі. так, мені декілька людей порадили адвокатське бюро НАУМЕНКО та ПАРТНЕРИ Плюс я почитав про цю контору в інтернеті і зрозумів, що це саме те, що треба. І дійсно, послугами задоволений, тарифи прийнятні - все супер! Можете користуватися.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz